Сир “Бучацький трюфель” - це любов на все життя!


Спробувавши один раз, ви захочете відчути цей неперевершений, витончений, м'який смак знову і знову. В чому його особливість? У неймовірному поєднанні зовнішньої естетики з вишуканими смаковими якостями оригінальної рецептури, розробленої сироварами міста Бучач.
 
Цей сир виготовлений за відносно молодою швейцарською технологією сироваріння “Белпер Кнолле”. Він представлений у вигляді кульок в обсипці із суміші спецій; залитий олією; фасований у скляні банки. Можливо хтось зараз здивується, але у складі сиру немає дорогих делікатесних грибів. Саме за зовнішню схожість із трюфелем, ще з 1992 року з'явилася така назва.
Авторська рецептура, розроблена нашими місцевими майстрами, заслуговує високого звання “шедевр сучасного сироваріння”! Як ми досягли особливої пікантності смаку?
 
Завдяки унікальному поєднанню червоного та чорного перцю, часнику, гімалайської рожевої вулканічної солі, карі, солодкої паприки, куркуми, суміші прованських трав та чорного і білого кунжутів. Цей сир - наша гордість! А ви вже спробували його ексклюзивний смак?
Цікавлять інші різновиди сиру? Маємо ще багато унікальних смаколиків, виготовлених за авторськими рецептами на різні смаки! Наша продукція завжди свіжа, смачна, високоякісна, а головне - корисна для вашого здоров'я.
 
А ви вже обрали свій улюблений сир від “Семеро козенят”?